DEL
uniggardin
uniggardin

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Flotte og og unikket gardiner kan være med til at give rummet et helt nyt liv. I mange hjem findes der et vinduesparti, hvor solen kan strejfe ind gennem rummet og derved skære i øjnene under f.eks. en middag, en fjernsynsudsendelse eller bare være generende på anden måde. Derfor er gardiner et must, men ikke alle gardiner falder i lige god jord. Læs med i denne artikel og find ud af hvilke gardiner som både vil være funktionelle og i høj grad sætte sit præg på hjemmet.

Der findes mange forskellige gardiner, og det er ikke alle gardintyper som passer til alle hjem og vinduer. I øjeblikket er det meget moderne med plisségardiner til ovenlysvinduer.Gardinet betjenes nemt med et greb eller eventuelt en betjeningsstang. Mange vælger også at motorisere gardinet, da ovenlysvinduet ofte sættes en i højde hvor det kan være svært at betjene. Både plissegardiner, rullegardiner og lamelgardiner kan motoriseres. Når et motoriseret gardin er monteret korrekt, indkodes det ønskede top- og bundstop, så du med et enkelt knap kan rulle gardinet for eller fra. Gardiner med motor kan købes mange steder på internettet, du skal dog være opmærksom på at det ofte kræves en autoriseret elinstallatør.

Funktionelt og nice design

Både plissegardiner, rullegardiner og for den sags skyld lamelgardiner fås lækre designs, og det er stort set kun fantasien som sætter grænser. I øjeblikket er det faktisk gardiner uden for mange mønstre og farver, som hitter. Så et gardin, som vi vil betegne som en nice style, kunne være et enkelt råhvidt rullegardin, som kunne monteres i et ovenlysvindue, med motor. Gardiner som er motoriseret, koster ikke så meget som man umiddelbart tror. Motoren til et gardin, kan også nemt eftermonteres.

Følg med på siden for at få inspiration til andre nicestyles, eller skriv til os til at komme med nice’ ideer!

DEL
Tidligere artikelFå et nice hjemmekontor
Næste artikelTrægulve med style