DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vi bruger kroppen hele tiden, og derfor er det på sin plads at vise den lidt kærlighed en gang imellem. Det kan eksempelvis være ved at strække musklerne ud og træne nogle af de muskler, vi sjældent træner.

Sådanne øvelser kan gøre os fri for nogle smerter, som skyldes stivhed i leddene eller dårlig holdning. Det er vigtigt at lave øvelser, hvis man er meget aktiv, men også, hvis man har en stillesiddende hverdag.

Lange stræk af kroppens muskler

Udstrækning af kroppens muskler kan føles ubehageligt og måske endda smertefuldt. Det er godt at strække ud, fordi der øger bevægeligheden i kroppen.
Der findes mange forskellige måder at strække ud på, og man kan strække forskellige muskler ud. Det er heldigvis også nemt at finde viden på nettet om, hvilke stræk, der er gode for kroppen.

Behagelige bambus strømper

Når vi strækker ud og laver andre øvelser derhjemme, er det vigtigt at have behageligt tøj på. Dette gælder også strømper. Bambus strømper er bløde og behagelige at have på, hvilket giver maksimal komfort under fysisk aktivitet.

Bambus strømper er gode til fysisk aktivitet fordi bambus tekstil kan regulere temperaturen. Dette betyder, at ens fødder bliver holdt tørre. Fødderne er heller ikke lukket inde i tætte sokker på samme måde som med almindelige sokker.

Billige bambus sokker er også et mere miljøvenligt valg, da bambus vokser hurtigt og optager meget CO2, mens det vokser.

Vigtige bækkenbundsøvelser for alle

Under hjemmetræningen kan man med fordel inddrage nogle bækkenbundsøvelser. Bækkenbundsøvelser træner musklerne i bækkenbunden, og de er vigtige at lave af mange grunde.

En stærk bækkenbund gør det bl.a. nemmere at holde på urin. Af denne grund er det også særligt kvinder, der lige har født og ældre mænd og kvinder, der har stor fordel af at lave bækkenbundsøvelser. Øvelser for bækkenbunden kan dog også være en fordel for mange andre grupper.