DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

I et land som Danmark, hvor vi ikke er velsignet med solskinsdage hele året rundt, er det om at nyde det, når vejret er på vores side.

Det bør naturligvis foregå ude under den smukke åbne himmel, enten i egen have – eller i parken, hvis man ikke har pladsen selv.

Skal du nyde livet fra egen have, handler det selvfølgelig om at gøre det med manér. Derfor får du tre gode idéer til ting, som gør opholdet i haven til en endnu bedre oplevelse.

Komfort

Hvis du rigtig skal nyde livet i haven, så skal du have den gode gamle hængekøje frem! Hængekøjen er på mange måder indbegrebet af at nyde livet i haven om sommeren. Og alle, der har prøvet at lægge i den lune skygge på en varm sommerdag, vil nikke genkendende til den helt særlige følelse.

Har du kun en gammel klud af en hængekøje? Så kan du købe en ny her. Husk at en hængekøje ikke kun behøver at være den klassiske model. I dag findes der mange i forskellige størrelser og stoftyper. Du kan derfor få farverigt design, skøn liggekomfort og evt. en model med plads til to.

Afslapning

Det er ikke fordi, at førnævnte hængekøje ikke er afslapning. Men når vi lægger os i haven eller på terrassen, handler det også meget om at skabe et miljø til afslapning.

Her kan det være en fordel, hvis du dropper din mobil og tablet, så du kan slippe for forstyrrelser fra beskeder og e-mails. Tag i stedet et magasin eller en god bog med og fordyb dig heri.

Husk også lidt at drikke og snacke. Så du ikke skal op og gå midt i det hele. Sidst, men ikke mindst, kan du omringe dig med planter og blomster, da denne type naturelementer videnskabeligt bevist er med til at få kroppen til at falde til ro.

Selskab

Gode venner gør hele forskellen! Derfor kan du invitere dine venner på besøg til lidt udendørs kvalitetstid, når muligheden byder sig.

Så nyd sæsonen – mens du kan 😉