DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Trends skifter hele tiden, men der er nogle trends, der bliver hængende igen og igen. De går aldrig af mode, fordi vi elsker dem og fordi de passer sammen med alle de andre trends, som kommer og går. De er basisgarderoben, jeg snakker om her. Her er der ikke behov for at skifte ting ud hver måned, hver sæson eller endda hvert år. Hvis du investerer i kvalitet, så har du det resten af livet. Her har vi samlet nogle af de bedste tidløse trends, der passer ind i basisgarderoben år efter år.

Chinos

Chinos er kommet for at blive – i hvert fald for mænd. Det er der en helt særlig grund til. Hvem vil ikke gerne have nogle pæne og professionelle bukser som samtidig er behagelige? Det er lige præcis sådan nogle bukser, chinos er. De er pæne og passer til det meste. Du kan bygge et professionelt outfit med en skjorte og en blazer – eller så kan du bygge et mere casual outfit med en t-shirt og en cowboyjakke. Det er et nemt outfit både til hverdag og til fest. Derudover er de også de mest behagelige bukser, du nogensinde har prøvet. De er bløde og elastiske og lige så behagelige som dine yndlings joggingbukser. Bedre bliver det ikke! Leder du efter et par, så laver GABBA de allerbedste. Gå på opdagelse i alle deres farver og mønstre, og find de chinos, der passer bedst til dig!

Minimalisme

Vi er generelt ikke for gode til at gå i farver – og det er også helt okay! Minimalisme har nemlig været en del af den danske mode i mange år nu – og det betyder, at det er helt okay, at du går rundt i et par sorte jeans eller chinos og en hvid t-shirt. Det er nemlig et helt klassisk og tidløst outfit, uanset hvor du skal hen og hvad du skal lave. Du behøver altså ikke tvinge dit selv ud i en masse farver og mønstre, hvis du egentlig ikke har lyst. Find nogle fede styles i dine basisfarver og hold dig til dem – det er nogle styles, du kan bruge, uanset hvilke farver, der er in lige nu.

Komfort

Ingen gider at gå rundt i ubehageligt tøj, der klemmer eller klør – og det har for alvor sat sig fast i de nyeste trends. Vi går i løse trompetbukser og oversize t-shirts, fordi det ser godt ud, men i høj grad også, fordi vi endelig for alvor er begyndt at gå op i komfort. Bare fordi vi vælger komfort, betyder det ikke at vi fravælger design – og det er der mange, der endelig har fået øjnene op for. Man kan nemlig godt have et par lækre jeans, der samtidig er behagelige – du behøver ikke længere lide for skønheden!