DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Kalenderen siger nu april måned, og vi er mange som nu har isoleret os selv, på én eller anden måde – pga. Corona virussen. Vi har i de seneste uger ikke bevæget os så meget ud ad vores dør, og hvis vi har gjort det, så har det blot været i det slasketøj, som vi også har gået rundt i derhjemme.

Ud fra antagelser, så kunne det se ud til, at vi så småt kan begynde at bevæge os ud igen i løbet af den kommende sommer. Her vil det naturligvis være på sin plads at finde sig nogle styles, som gavner end look noget mere – nu hvor man ikke har præsenteret sig selv så pænt på det sidste.

Kom en tur til frisøren

Frisørerne åbnede i mandags, og der er ingen tvivl om at de er fuldt booket op, det næste stykke tid – efter 5-6 ugers lukning. Hvis du ikke allerede har gjort det, så bør du få bestilt en tid til en klipning, farvning, eller andet – så manken igen kan se flot ud.

En klipning er noget som især gavner på ens almene look, hvor til tøj og yderligere accessoires kommer som en ekstra ting, bag efter.

Oversize og overfed

Vi er begyndt at gå tilbage til at gå i oversize, som også er forventeligt, at det bliver en at sommeren 2020 styles. Leder du efter noget som kan klæde i netop din garderobe, skal bør du overveje nogle oversize sleeves at tage ud over en top, eller måske bare tage den på som den er.

Et par lækre solbriller

Siger men sommer, siger man nærmest også solbriller. Det kan men ikke komme uden om i godt vejr. Gå derfor på jagt efter nogle fede og unikke solbriller som klæder dit look. Bruger du til daglig briller, så kig evt. efter et sæt solbriller med styrke, som passer dig.