DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det har længe været populært blandt kvinder at gå med smykker – og det har også altid været en go-to gave for mænd at købe smykker, når de skulle finde en fødselsdags- eller julegave til kvinderne i deres liv. I de senere år er det dog blevet mere og mere populært med smykker til mænd – og flere og flere designere nytænker deres smykker til manden. Smykker er i dag blevet mindre kønsbaseret, og det betyder, at mænd i dag højere grad kan gå med både armbånd, halskæder og endda ringe.

 

Halskæder har længe været en trend blandt mænd

Halskæder er ikke en ny trend blandt mænd. Den klassiske simple guld- eller sølvkæde har i mange år været en del af den danske herremode – og i år er ingen undtagelse. Det er et nemt smykke at bære, fordi at det ikke irriterer. Man skal hverken huske at tage det på eller af – og så kan man selvfølgelig selv bestemme, om man vil vise det frem eller gemme det væk. Det har i mange år været en populær gave fra kæresten eller konen, så manden har en lille påmindelse om halsen. Smykker med gode minder er altid en trend – uanset om det er blandt mænd eller kvinder.

 

Armbånd til mænd er blevet populære

Mange mænd har i årevis været gode til at gå rundt med et armbåndsur, og det gør det selvfølgelig nemt at starte med et smykke på håndledet. Flere og flere mænd vælger at begynde at gå med armbånd for at peppe outfittet en smule op – specielt her i sommersæsonen, hvor man ofte går i korte ærmer. Der er derfor mange smykkedesignere, der har taget skridtet over i herremoden, hvor de designer simple men smukke armbånd til mænd, der gerne vil gøre lidt ekstra ud af deres stil.

 

Ringe er et symbol på magt

I mange år gik mænd udelukkende med ringe, når de var forlovede eller gift. Sådan er det dog ikke mere. Mange serier og film har blandt andet gjort god reklame for specielt ringe til mænd. En af de helt store inspirationskilder er hovedrollen i House of Cards, Kevin Spacey, som ofte bruger sin ring til at vise sin magt. Han trumfer ofte sine beslutninger igennem ved at få i bordet eller også sidder han og drejer på ringen, når han tænker. Ringen er for alvor blevet et symbol på magt blandt mænd.

 

Vil du med på trenden? Hilbert KBH har et stort udvalg af lækre og simple håndlavede smykker til mænd lige her.