DEL
Sådan undgår du vabler i stiletter

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der er ingen tvivl om, at de fleste ser elegante og feminine ud i stiletter. Stiletter kan give en flot holdning, og passer både til hverdag og til fest. Desuden kan de både bruges til et afslappet outfit eller til din flotteste kjole. Stiletter kan til tider være en udfordring at gå i, og en hel dag i de høje hæle kan ende med at blive en smertefuld affære. Stiletter kan ofte ende med at give vabler. Heldigvis er der en række ting du kan gøre for at undgå de smertefulde vabler og andre gener, så du fortsat kan se godt ud i dine høje hæle.

Sørg for stødabsorbering

Når du går rundt i de høje hæle, er det enormt hårdt for den forreste del af foden, som tager imod alle stød fra underlaget. Da stiletter oftest ikke har nogen form for stødabsorbering, kan det let give ømme fødder. Derfor kan du med fordel investere i et par stødabsorberende indlægssåler, som kan sørge for, at dine fødder er komfortable i de høje hæle, og ikke bliver udsat for alle de hårde stød, som kan forårsage smerter.

Velplejede fødder

At have velplejede fødder er en af de vigtigste ting at sørge for, hvis du vil undgå vabler og ømme fødder. Hvis huden er blød og smidig, er den langt mere modstandsdygtig. Hvis din hud er ru og irriteret, opstår der lettere vabler og andre gener, som kan forhindre dig i at bære de høje hæle. Ud over velplejede fødder, er det også vigtigt at have stiletter i god kvalitet. Hvis stiletterne er lavet af hårde, dårlige materialer, er der større risiko for de generende vabler.

Brug plaster forebyggende

Hvis du vil undgå vabler i de høje hæle, kan du afhjælpe problemet ved brug af plaster. Mange kvinder oplever at få vabler af deres stiletter, hvis de klemmer foden. Hvis du for eksempel skal have et par spidse stiletter på, kan du med fordel sætte plaster på lilletåen, så den ikke bliver mast og får vabler. Hvis du synes dine stiletter klemmer lidt, kan du med fordel sætte et almindeligt plaster eller et vabelplaster på den sarte hud på hælen, så risikoen for vabler bliver minimeret markant.