DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Mange har dét problem, at deres neglelak ikke holder, når først den er blevet lagt. Det samme gøre sig gældende, når det kommer til at lægge en pæn neglelak. Har du de samme problemer? Her får du et par gode fif til, hvordan du skal gøre, hvis du vil have pæne negle, der holder.

Der kan ikke være nogen tvivl om, at neglelak er hipt. Det har det sådan set været i mange år. Faktisk lige siden det kom på markedet. Den perfekte neglelak er på mange måder med til at afrunde dit outfit, og dermed er det en ultimativ accessory. Det er dog ikke ligefrem let at lægge, og det kræver, at man har prøvet det nogle gange, hvis man vil være dygtig til det. Der er i høj grad tale om præcisionsarbejde.

Forbered dine negle

Først og fremmest er det vigtigt, at du forbereder dine negle. Det er ikke muligt at lægge neglelak, hvis ikke underlaget er ordentligt. Start med at fil dine negle i form, hvorefter du skubber neglebåndene tilbage med en rosenpind. Brug eventuelt en neglebåndsfjerner til at fjerne neglebåndene. Det kan fås hos Matas for omkring 100 kr.

Sådan lægger du lakken

Det er en god idé at rulle neglelaksflasken mellem dine hænder i et minuts tid, indtil varmelakken er varmet en smule op. Det fjerner bobler, så du er sikker på, at din neglelak bliver glat og jævn. Når du har dyppet din pensel i neglelak, bør du tørre den ene side af, så du sikrer dig, at der ikke kommer for meget neglelak på din negl.

Du bør altid lade den hånd, du lægger neglelak på, hvilke på en overflade, så den forholder sig rolig. På den måde har du lettere ved at koncentrere dig omkring at lægge neglelakken.

Skal neglelakken være jævn, bør du lægge lakken i tre strøg; ét i midten samt to på hver side. Læg neglelakken omhyggeligt og brug tynde lag ovenpå hinanden. Så holder neglelakken nemlig længere, hvorimod et tykt lag hurtigt skaller af.

Sørg desuden for at vælge den rigtige neglelak. Én, der holder og er smuk at se på. Eksempelvis en neglelak som CND Vinylux, der kan fås her. Den ser både godt ud og holder i lang tid.

That’s it! Sådan lægger du en flot neglelak, der holder. Hvordan lægger du din neglelak?