DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Når du skal indrette dit hjem, er det vigtigt, at du får din personlige stil til at skinne igennem. Det er der mange måder, hvorpå du kan gøre, og herunder finder du en række tips til, hvordan du får succes med en unik boligindretning, som afspejler dig og din personlighed.

Vælg en bestemt stil til dit hjem

Tag et kig på din bolig. Hvad kendetegner den og gør den unik? Der er mange faktorer, der spiller ind, men det nytter ikke noget at indretningen stritter imod den arkitektoniske udformning af boligen.

Hvis du har sildebensparket (som du kan læse mere om her) og højt til loftet, nytter det ikke noget, hvis du indretter det som en moderne bolig. Her bør du fokusere på at indrette det mere som en herskabslejlighed.

Farvevalget afspejler din personlighed

Der er forskel på, om du går ind i et lyst eller mørkt rum. Det kan være hyggeligt med et mørkt rum, men hvis din bolig er lille, kan det være en dårlig idé at male væggene i mørke nuancer, da du risikerer, at det bliver for presset.

Vælg i stedet lyse farver, hvis du har en lille bolig, men mal eventuelt en af væggene i en anden farve, som afspejler dig og din personlighed – og som fungerer som kontrast.

Vælg de rigtige møbler

Møblerne siger meget om, hvem du er, og hvilken bolig du ønsker at have. Du kan derfor med fordel vælge nogle møbler, som afspejler din personlighed og den stemning, du ønsker at ramme i dit hjem.

Hvis du er i tvivl om, hvilke møbler du bør investere i, kan du med fordel kigge på Pinterest og Instagram, hvor der er fyldt med forskellige muligheder. Det er altid godt at kigge efter inspiration, hvis du ønsker at ramme en bestemt stil i boligen.

Du kan også tage en tur ned i din lokale møbelbutik, hvor du helt sikkert også vil kunne finde inspiration til boligen, så du undgår at købe noget, der ikke passer ind.