DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Skal du stå for at afholde en stor fest? Herunder får du en række gode tips, som du med fordel kan gøre brug af, hvis du vil sikre dig, at det bliver den perfekte aften, hvor der er tænkt på alt.

Det er vigtigt, at du gør noget ud af at skabe en god aften, der kommer til at blive husket af dem, der deltager. Uanset om det er nytårsaften, en sommerfest eller noget helt tredje.

Hvis du vil sikre dig, at aftenen rent faktisk går over i historiebøgerne hos de gæster, du inviterer, er der god grund til at begynde at forberede dig i god tid. Først og fremmest skal du sikre dig, at det er de rigtige gæster, der bliver inviteret, og efterfølgende skal du sikre, at menuen og pynten bliver, som den skal være.

Sådan pynter du op

Når du skal pynte op til fest, har du mange muligheder. Du kan enten vælge at gå med et tema, eller du kan beslutte dig for, at du kører den klassiske stil. Uanset hvad du beslutter dig for, er det en god idé at købe bordpynt ind i god tid, da det ofte er udsolgt op til specielle lejligheder som nytår, påske, jul og lignende. 

Hvad skal du servere?

Hvad du skal servere afhænger naturligvis meget af, hvilken type af fest du skal holde og ikke mindst hvornår på året, det skal løbe af stablen. Sørg for at der er noget at vælge mellem for deltagerne, også hvis de f.eks. ikke spiser kød eller lignende, hvilket et stigende antal danskere ikke gør.

Drikkelsen er samtidig obligatorisk. Det er en god idé at starte med en let velkomstdrik, hvorefter der serveres en god rødvin til hovedretten. Tag højde for, at det også skal være muligt at få en forfriskende sodavand, hvis ikke du ønsker, at gæsterne skal gå under, før desserten er serveret.