DEL
Indret med stål og mursten

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Skandinavisk boligindretning har altid være kendetegnet ved sin simplicitet og sine rene linjer. Derfor er det på samme tid logisk og ulogisk, at elementer som rå mursten, reoler af stål og lignende bliver mere og mere populære i danske hjem.

Vi danskere er vilde med det naturlige udtryk, som en rå indretning giver. Selvom vi ikke altid er lige gode til at tilbringe tid udendørs, lader det til, at vi hellere end gerne inviterer naturen indenfor. Der er nemlig noget klassisk dansk over at lade de rå elementer råde.

Skab en autentisk rå stil

Fritlagte mursten og stålelementer er nogle af grundingredienserne i et råt look. Det er op til dig, hvordan du vil udnytte mulighederne, og din boligs opbygning sætter måske også nogle begrænsninger. Hvis du bor i eget hus eller en ældre ejerlejlighed, er der en god chance for, at der bag vægbeklædningen gemmer sig smukke mursten, som bare venter på at komme ud. Det er naturligvis ikke alle, der er i lige god stand, men det er en del af charmen. Ofte vil det dog være en god idé at vandskure muren med en tynd opløsning, så du får en ensartet overflade. Konsultér eventuelt internettet og din lokale murer, og sæt dig ind i de forskellige muligheder.

Stål og træ i hjemmet

Elementer af stål og råt træ i hjemmet garanterer også et lækkert look, som matcher den skandinaviske indretning. En simpel stålreol er både enormt praktisk og fylder ikke for meget i indretningen. Den er især genial, hvis du er træt af bastante, hvide IKEA-reoler, som gør rummet generisk og upersonligt. En stålreol kan fås for en billig penge i byggemarkedet eller kontorforretninger, og den kan snildt rumme alt, du har brug for. Du vil måske endda opleve, at dine ting kommer mere til sin ret, fordi selve reolen ikke overdøver indholdet.