DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der er rigtig mange, der bruger en mindre formue på dyre designermøbler til hjemmet, og gerne giver en månedsløn eller mere på en stol designet af Arne Jacobsen eller lignende. Sådan har det været i mange år og designermøbler er populære som aldrig før.

Tendensen med at være villig til at betale mere for høj kvalitet og lækkert design, er så småt ved at bevæge sig fra dagligstuerne og spisestuerne og ind på børneværelserne. Generelt går vi meget mere op i sundhed og vores børn. Økologisk børnetøj vinder mere og mere indpas i garderoberne hos de små, ligesom møblerne på børne værelset ikke længere blot er det billigste fra IKEA.

Det kan godt være, at dit lille barn ikke har de helt store holdninger til designet på møblerne, men de fleste kan gode lide at deres børn er omgivet af lækkert design og ting af høj kvalitet. En af de producenter der virkelig er begyndt at vinde frem er det tyske Ostheimer, der bliver lavet af bæredygtige materialer. Ostheimer forhandles blandt andet hos Naturebaby.

Vi mener, at hvis man har råd til at købe kvalitet og lækre styles til hjemmet, så har man også råd til at købe det til børneværelse. Det gode ved at købe møbler og lignende af høj kvalitet til børnene er også, at de kan bruges til de næste børn. Samtidig er det også sådan med møbler af høj kvalitet, at de også kan sælges dyrt brugte, hvilket man ikke kan med billige møbler.

Køber man eksempelvis dyre danske designermøbler er det ikke unormalt, at man mere eller mindre kan sælge det for det samme som man har givet for dem, i nogle tilfælde kan de endda sælges dyrere.