DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvert år kommer der nye og spændende produkter til den etablerede skønhedsplejebranche. Branchen har de sidste mange år, været igennem en mindre revolution, særligt grundet den øgede fokus på grønne ingredienser i de produkter, vi bruger til at passe på vores hud og krop. I denne style guide, highlighter vi nogle af årets mest spændende nye produkter.

Den bæredygtige børste, bio brush
Denne populære hårbørste har taget landet med storm og er med et blevet en kæmpe salgssucces. Børsterne er 100% nedbrydelige og er baseret på sukkerrør, et rigtigt dejligt bæredygtigt alternativ til andre børster.

Herudover er børsten også fantastisk i brug og tilpasser sig hovedbundens form. Børsten er blød og dejlig at benytte og nem at tage med sig.

Du kan finde Nordic Bio Brush her

En gammel klassikker vågner op til dåd igen

I Danmark har vi en god historik for at skabe gode og bæredygtige plejeprodukter, du kender sandsynligvis Rømer, men vi har en til producent, som i år igen er blevet umådeligt populær, her er der tale om Juhldals hårplejeserie, der er dansk produceret.

Juhldal har eksisteret siden 1975 og er derfor ikke en ny producent, men interessen for deres produkter er i den grad steget, sammen med den grønne interessebølge.

Find produkterne fra Juhldal her