DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der finde mange måder, hvorpå du kan give dit hjem en smule mere liv. Det kan eksempelvis være, hvis du gerne vil have lidt mere ro i hjemmet — så kan du flytte om på dine møbler. Der findes også mange andre måder, det kan gøres på.

Eksempelvis kan du vælge at dekorere dine vægge, hvis du har lyst til det. Det kan du få meget ud af, og faktisk kan det være med til at ændre hele rummets indtryk, hvis det er, du gerne vil det.

Du kan også vælge at få hængt nogle flotte billeder op. Det vil også pynte, og det kan i sidste ende være med til at gøre, du bliver gladere for at være hjemme. Faktisk kan det også ændre hele rummets atmosfære, og hvis du eksempelvis vælger nogle gamle vintageplakater, så vil du hurtigt opleve, at stemmer får en stemning, der leder tankerne hen mod 40’erne eller noget i den stil. Selvfølgelig kræver det også, at de møbler og så videre, du har i rummet, også afspejler denne tid — ellers er det svært at få det til at ligne noget, der er retro. Altså, hvis du har møbler fra IKEA eller noget i den stil.

Har du lyst til at lidt mere ud i ekstremerne, så kan du vælge at købe fototapet, der også er med til at give rummet en anderledes stil, end den du er vant til. Og der er ikke rigtig grænser for, hvilken stil du kan få op på væggen. Vil du eksempelvis gerne have, at der er lidt mere storbyagtigt, så kan du få hængt noget fototapet op, der afspejler en by eller andre urbane elementer, der kan være medvirkende til at give dit hjem et mere urbant look.