DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Kunne du godt tænke dig at blive lidt bedre til at bruge tid i køkkenet? Det er ikke alle, som er lige vant til at lave en masse hjemmelavet mad, og for mange mennesker er færdigretter og takeaway blevet en inkorporeret del af hverdagen.

Det er smart, at der findes den slags løsninger, men det er nu også dejligt at stå lidt i køkkenet selv en gang imellem – og når der nu er så mange nemme opskrifter at give sig i kast med, så burde der heller ikke være noget, der holder dig tilbage. 

Prøv eksempelvis den nemme opskrift på amerikanske pandekager eller en lækker, hjemmelavet rabarbersaft.

Amerikanske pandekager – lækkert og nemt

Noget af det nemmeste, man kan lave i køkkenet, er selvfølgelig pandekager. Der skal ikke særlig mange forskellige ingredienser i pandekager, og så er fremgangsmåden heller ikke svær at følge – faktisk kan man lidt gøre det på sin egen måde.

Hvis du gerne vil udfordre dig selv lidt mere, kan du også prøve at lave amerikanske pandekager, som er lidt tykkere og lidt mere luftige end de almindelige pandekager. Du kan finde en lækker opskrift på amerikanske pandekager på nettet eller i din egen kogebog.

Brug haven i køkkenet

Hvis du er så heldig at have en lækker have, hvor du endda dyrker dine egne ting, så kan du også bruge disse ting i køkkenet. Du kan eksempelvis prøve at lave retter med hjemmedyrkede kartofler eller salat.

Det kan også være, at du gror rabarber, og så er det selvfølgelig oplagt at prøve at lave din egen rabarbersaft. Hvis du ikke har en syltebog, kan du her finde en opskrift på en god, hjemmelavet rabarbersaft, som helt sikkert vil blive et hit blandt familie og venner.