DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Er du typen, der altid har tøjkrise, når du skal til fest? Så bare rolig. Vi har her samlet et par gode råd, som kan hjælpe dig på rette vej, når du skal vælge outfit. Så kommer du til at ligne en million til de mange sommerfester.

Vælg tøj med blå nuancer

Ender du altid med at vælge den nemme løsning, fordi du ikke har fantasi til at vælge noget, der skiller sig ud, så vælg blåt. Blå er nemlig et rigtig godt alternativ til det klassiske, sorte tøj, som alt for mange ender med at hoppe i.

Vælg en kjole med koboltblå blonder. Det skaber et romantisk og klassisk look, som helt sikkert vil trække kegler.

En anden af de trends, der kommer til at definere sommeren, er flæser; et stykke stofstrimmel, der bruges som pynt på dametøj. Flæsen er rynket eller plisseret på sin ene side.

Gule nuancer skaber varme

Gul er sommerens farve — og faktisk er den også et rigtig godt valg til sommer-outfittet. Sommerens gule nuancer er nemlig et sikkert hit til sommerens mange fester. Især til kjoler er gule nuancer velegnede, og du kan let have det på til et par flotte, minimalistiske sandaler. Gerne i mørke farve, der kan skabe lidt kontrast.

Når det bliver en smule køligere sidst på markedet, er det let at trække en cardigan over kjolen, så du kan holde varmen.

Rød skaber romantik og dramatik

Hvis du vil skille dig ud, så kan det være et forslag at klæde dig i rødt. Det giver et dramatisk udtryk, men er ligeledes et klassisk valg. Rød passer især godt til en kjole — og det skaber samtidig lidt mystik omkring dig.

Vælg det røde outfit, hvis du har udset dig romantisk flirt eller bare gerne vil tiltrække lidt romantik fra det modsatte køn.