DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er typisk den generelle opfattelse, at den store dag flyver afsted. Hvis bare oplevelsen kunne forlænges og glæden bevares, ville det formodentligt være den bedste gave at give til brudeparret. Heldigvis kan den rette bryllupsfotograf sørge for, at de gode minder aldrig går i glemmebogen.

 

Skal billederne leve op til dagens store glæder, kræver det, at de også er værd at kigge på. Ved at hyre en professionel fotograf, er der i hvert fald én mindre ting af bekymre sig om. Her sikres, at alle gæster samt brudepar er frie til at nyde hinanden, mens en anden tager sig af opgaven. Fotografen anvender desuden professionelt udstyr, der dokumenterer de dyrebare øjeblikke i højeste kvalitet.

Bryllupsfest og motivation

Ved tanken om kameraer rettet mod en, stiger graden af selvbevidsthed. Det er derfor også en gennemgående tanke, at hvis billederne skal stå skarpt, skjorten kunne lukkes og kjolen passe perfekt, skal taljemålet også helst være ideelt. Selvom et bryllup kun er en midlertidig motivation til en sundere livsstil, er det godt nok til en start. Efterfølgende handler det om at bevare de gode tal.

Sådan opnår du den sunde talje

Kvinders mål for taljen bør holdes under 80cm, hvorimod mænd kan boltre sig lidt højere og holde sig under 94cm. Er målene over, er der måder hvorpå der kan trænes til smallere resultater.

 

  • Begræns hurtige kulhydrater, spis flere proteiner, rigeligt af sundt fedt og 200g grønt til frokost eller aftensmad
  • Udfør en træningskombination mellem cardio og styrketræning, herunder løb, maveøvelser og lignende

 

På den måde findes det sunde bryllupslook ikke kun på billederne, men også i den mindre glamourøse men alligevel elskværdige dagligdag, der kommer efter festen. Det vil bevare brudeparrets livskvalitet, og forhåbentligt forlænge tiden fra den store dag og ”indtil døden Jer skiller.”