DEL
greenharmony

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Når sommeren kommer, strømmer danskerne udenfor for at nyde solens stråler. Langsomt begynder de at blive lidt mere brune i huden. Vil du ikke vente, men være brun allerede når sommeren begynder? Så kan du bruge selvbruneren Vita Liberata.

Hvis du allerede er brun, når sommeren begynder, skal du ikke høre på kommentarer om hvide ben i dine shorts. Du kan straks hoppe i sommertøjet og føle dig sommerlækker. Du kan nyde sommeren fra dag 1.

Vita Liberata

Vita Liberata er en økologisk selvbruner. Den er også duftfri. Går du op i økologi, er den et godt valg. Vil du passe på din hud, er den uundgåelig. Med økologiske ingredienser og ingen duft kan du trygt smøre Vita Liberata på din hud. Du skal ikke bekymre dig. Du får endda fugtet din hud.

Der er en hel serie af produkter tilgængelig. Du kan altså komme til at få den helt rigtige farve overalt. Prøv en lotion, en bronzer, en mousse eller et serum til ansigtet. Du kan vælge ét produkt eller kombinere flere. Læs mere hos Green Harmony. Her kan du læse mere om de enkelte produkter i serien.

Smuk glød

Med selvbrunerserien fra Vita Liberata kan du få en smuk glød. Serien kan hjælpe dig til at opnå den ønskede farve. Samtidig fugter den din hud godt udefra, så den er sund. Du kan også hjælpe den på vej indefra.

Pas godt på dig selv og din hud hele året rundt. Tænk over, hvad du spiser. Hold dig gerne til økologiske varer, og spis masser af frugt og grønt. Hold dig fra slik og alkohol. Drik i stedet rigeligt med vand. Det vil alt sammen hjælpe din hud til at opnå en naturlig smuk glød. Din hud vil se sund og naturlig ud, og du vil elske at vise den frem.