DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Er der noget mere cool end når du er den, der finder den julegave, som du ved din kæreste mangler, men han ved det ikke selv og du ved han bliver topglad for den fordi det er noget ekstraordinært. Er det den type gave du leder efter, så læs med her hos Nicestyles!

Hos Bobo Online faldt vi over virkelig nice verdenskort. Jeg har egentlig altid godt kunne lide kort, men de her er noget specielt. Hvorfor er verdenskortene fra Bobo Online specielle? Her får du nogle af grundene:

  • Lavet af kork
  • Gennemtænkte farvekombinationer og designs
  • Nemme at hænge op

Kort af kork

At det er kort, der er lavet af kork har sine fordele. En af de vigtigste ting er at vægten er meget lille. Du kan nemt sætte knappenåle eller andet på for at markere hvor du har rejst, og så er kork generelt bare et behageligt materiale at arbejde med.

Verdenskort med lækre designs og farvekombinationer

Inden jeg bruger al tiden på at forklare om de mange forskellige designs, så vil jeg anbefale du selv tager et kig på de her verdenskort i kork hos Bobo Online. Men du kan også lige blive her og se nogle udvalgte designs.

Verdenskortene kommer generelt i enten et verdenskort, der er lavet ud i et eller et verdenskort, der er lavet i 3 lige store dele. Personligt er jeg helt vild med, at verdenskortet er lavet i 3 dele.

Se eksempler på de to former for verdenskort nedenfor:

Der er også rigtig mange forskellige spændende farvekombinationer, som du kan se et par eksempler på nedenfor. Det er helt tydeligt, at de ikke har været bange for at eksperimentere og gå linen ud.

Der er også varianter der er mere klassiske, som denne her variant, som mest af alt mener om et af de kort, som jeg havde i geografi i skolen, men nu taget over på nogle noget mere stylish materialer:

Andre billeder er nærmest postmodernistiske fortolkninger af 80’erne, som denne kobling af træbordsbaggrund med kork og print. På mange måder weird og næsten for meget, men faktisk fungerer det rigtig godt. Se her og vurder selv hvad du syntes:

Det sidste kort jeg vil fremhæve er det til børn. Det er faktisk også meget lækkert, men desværre findes det kun i en variant. Du kan se børneverdenskortet i kork her:

De fleste verdenskort kommer i størrelse 40×60 eller 80×120 – priserne på verdenskortene gik fra 495 kroner til 699 kroner.

Du tror måske vi har været igennem alle verdenskortene her, men nej her må du altså selv gå ind på Bobo Online og se alle deres verdenskort via linket ovenfor! Håber du finder en god gave her!