DEL
tilbud på smartphones

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Mandag d. 9. januar var dagen hvor iPhone blev 10 år. Den 9. Januar 2007 offentliggjorde Apples tidligere topchef Steve Jobs den første iPhone. Selve præsentationen foregik ved en keynote ved Macworld Expo 2007 i San Francisco, og der var altså her iPhones liv startede. Vi tager et kig på hvad der er sket siden.

For 10 år siden kom den første iPhone og dengang var vi meget overrasket over at man have samlet telefon, mail og internet i enhed. Mange forskere, sagde dengang at iPhone blot var et modefænomen og ville være outdated i løbet af kort tid. De må altså tage ordene i sig, og indse at iPhonen har været en af de største IT gadgets gennem tiden. Siden udgivelsen i 2007, har Apple år efter år udgivet en ny iPhone og i dag er vi altså nået til iPhone 7. Den første iPhone kom aldrig til salg herhjemme, og måtte altså erhverves fra udlandet. Den første iPhone som kom til salg i butikkerne var iPhone 3. Telefonen var belagt med plastik på bagsiden, i en “rund” bagside. Mange påstår stadig at det har været den iPhone som har ligget bedst i hånden. Sidenhen er der kommet iPhone 3gs, iPhone4, iPhone4S, iPhone 5, iPhone5S, iPhone5C, iPhone6, iPhone6S, iPhoneSE og iPhone7. Fra iPhone begyndte Apple at udgive en iPhone plus model, som er en model med større skræm. Indtil iPhone7 har de normale iPhone modeller og iPhonePlus, været identiske rent funktionsmæssigt. Men iPhone7Plus har fået et dual kamera, hvilket betyder at du får et markant bedre kamera, og muligheder for at zoome langt bedre.

Hvor skal du købe iPhones?

Det findes mange steder hvor iPhones forhandles. På Apples egen hjemmeside sælges iPhone direkte til slutbrugeren. Hvis du søger tilbud på iPhones er det en god idé at benytte mange af de gode prissamlingstjenester. Det vil du også kunne finde tilbud og priser på mobiltelefoner uden abonnement, generelt.