DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

En af de helt store trends i år er boligindretning i naturens tegn. Det handler i bund og grund om at få mere natur ind i vores hjem – og det kan gøres på mange forskellige måder. Læs med her og find ud af, hvordan du inddrager naturen mere i dit hjem.

 

Jo flere planter, jo bedre

Planter er det helt store must i indretningen i år – de skal være store og så skal der være mange af dem. Der findes mange fine planter, som kan pynte rundt omkring i boligen – især i vindueskarmen. Der findes også mange planter, som kræver minimal pleje, så du kan slippe afsted med kun at vande én gang om ugen.

 

Hvis du ikke lige husker det der med at vande dine planter, så kan du med fordel investere i plastikplanter. I dag produceres der faktisk mange plastikplanter, hvor man faktisk ikke kan se forskel længere. Det giver dig masser af natur ind i hjemmet uden at du hele tiden slår planter ihjel eller skal bruge en masse tid på omplantning.

 

Træ, træ og mere træ

I år skal der for alvor træ ind i boligen – uanset om der er tale om møbler, indretningsartikler eller lignende. Træ er med sin gyldne farve et absolut must, hvis du skal have naturen mere ind i hjemmet.

 

Du kan inddrage træ på mange måder, men en af de absolut mest populære måder er ved at investere i et smukt og håndlavet plankebord, som lige tager indretningen til det næste niveau. Et håndlavet plankebord er desuden en god idé, fordi det er et unikt møbel, som du ikke finder magen til andre steder. Du kan her se et stort udvalg af færdige plankeborde til salg.

 

Jordfarver

Jordfarver – de beige og brune nuancer – har også fundet sin vej ind i indretningen i år. Træ er kun en af de jordfarvede elementer, som du kan inddrage i din bolig. Du kan også inddrage jordfarverne igennem almindelige indretningselementer som f.eks. håndklæder, pudebetræk, sengetøj og tæpper – eller f.eks. igennem kork. Kork kan bl.a. bruges til at lave en fin opslagstavle eller også findes der også fine krukker med korklåg.

 

Der findes selvfølgelig mange flere ting, du kan gøre for at inddrage naturen mere i dit hjem, men hvis du bare holder dig til de ovenstående, så vil du hurtigt lægge mærke til forskellen. Du får et afslappet og roligt hjem, hvor du kan slappe af efter en lang arbejdsdag.