DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Velkommen til vores dybdegående guide om, hvordan du kan opnå det perfekte nail art SemiFlash look med gelpolish! I dette blogindlæg vil vi udforske de nødvendige trin og teknikker, som vil hjælpe dig med at mestre kunsten af nail art SemiFlash. SemiFlash tilføjer en ekstra dimension til dine gelpolish manicure, idet det kombinerer glans og glimmer op en elegant måde. Uanset om du er en nybegynder eller en erfaren negleetusiast, vil vi guide dig gennem processen med at skabe et look, som ikke kun er øjenfangende, men også langvarigt. 

Følg disse enkle trin for at opnå et fantastisk Nail Art SemiFlash-look! Start din semiFlash manicure, med din normale prep til gelpolish negle. Det er vigtigt at gøre din prep så optimalt som muligt, da en dårlig prep gør at gelpolish negle kan løfte ret hurtigt eller flade helt af. Når du er færdig med din prep og har rengjort dine naturlige negle med Nail Cleaner og fnugfrie-wipes så alt støv og snavs er fjernet. Påføre din basecoat og lade den hærde under UV/LED lampen, og påføre 2 lag af den ønskede gelpolish farve. Husk at hærde under UV/LED lampen imellem hver lag. Når dine negle har den ønskede farve og er hærdet færdig, kan du nå påføre en topcoat no wipe på negle, og lade den hærde under UV/LED lampen. 

Nu er det tid til at arbejde med SemiFlash! Den ønskede SemiFlash farve skal påføres på den hærdet topcoaten. Den måde man påføre SemiFlash, er ved at gnide forsigtigt pulveret ind på neglepladen ved at bruge enten en Silicon Brush eller SemiStick. Når den ønskede SemiFlash farve er bleven gnid på negle, skal man afslutte looket med en topcoat no wipe, for at sikre en langvarig holdbarhed. Det er vigtigt at forsegle alle de frie kante for ekstra beskyttelse. Hærd det sidste lag topcoat under UV/LED lampen igen. Ved at have forseglede alle frie kanter sikre du, at din gelpolish manicure kan holde op til 21 dage! Når topcoaten er hærdet færdig, så er det tid til lidt efterplejer. Start med at vaske dine hærder med varmt vand og sæbe, for at fjerne eventuelle rester af produkter. Derefter brug en god nærende og fugtig creme, og til sidst anvend en god negleolie, især hvis du oplever at dine naturlige negle knækker nemt. Negleolie giver nemlig den nødvendige næring, som forstærker de naturlige negle. 

Ved at følge disse nemme trin, vil du opdage, hvor nemt det er at skabe flotte og perfekte gelpolish negle med SemiFlash. Og husk oplever du problemer med at gelpolish løfter eller falder hurtigt af, så ligger problemer højsandsynligt i forberedelse / prep, så det er vigtigt at være opmærksom og omhyggelig i prep trinet.