DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Gardiner spiller en speciel rolle i ens hjem, da de både har en praktisk funktion men i lige så høj grad spiller en æstetisk rolle. Det er selvfølgelig vigtigt, at gardinet kan holde solen ude, men det er faktisk lige så vigtigt, at de ser godt ud. Så hvis man måske håbede, at gardinet var en af de nemmere ting at vælge til ens hjem, så har man altså ikke helt ret. Hvis man gerne vil have et stilfuldt hjem, kan man ikke nøjes med at købe de samme gardiner til samtlige rum og sætte dem op på samme måde. Herunder findes 3 tips til hvordan man bruger sine gardiner rigtigt.

Mørklægningsgardin til soveværelset

Det rum i hjemmet hvor det er vigtigst, at gardinet opfylder sin praktiske funktion er i soveværelset. Hvis der stadig kommer lys ind af vinduet fra diverse biler eller gadelygter, så mister man en hel del søvn. Man kan dog sagtens finde stilfulde rullegardiner som passer ind i ens indretning og som på samme til holder lys ude om natten. Find dine her.

Hæng gardinerne højt

Hvis man ikke ved meget om indretning, så tænker man måske ikke meget over de dimensioner som dannes afhængigt af hvordan, man hænger sine gardiner op. Derfor hænger mange mennesker deres gardiner op lige over vinduet, men hvis man vil få rummet til at se meget højere ud, kan man med fordel hænge gardinerne helt oppe under loftet.

Hvis du har to gardiner ved siden af hinanden

Afhængigt af størrelsen på gardinet, kan man hænge sine gardiner op på mange forskellige måder. Her kommer et tip til hvordan man kan gøre, hvis man har to vinduer ved siden af hinanden. Her kan man med fordel placere et gardin i hver side og placere to gardiner i midten, så man kan rive begge gardiner for fra midten.