DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Følger du den moderne stil eller din egen? Ikke alle følger moden, men formår alligevel, at være smart og stilet i deres eget valg og sammensatte påklædning eller indretning. Men alligevel kan ens private stil afspejle sig i andre garderobe eller som inventar. Måske du har mixet retro genstande ind i det moderne hus. Flere går i genbrugs eller retrobutikker for at finde inventar eller tøj, som skiller sig ud men stadig passer ind i nutidens mange moderne stilarter.

Hørebøffer eller airpods

Vælger du hørebøffer eller airpods? Er din stil store hørebøffer, mindre earpods eller airpods. Forskellen på earpods og airpods er at airpods er trådløse og du bliver fri for en ledning som filter sammen eller går i stykker. Hørebøffer kan også anskaffes som trådløse så der er fri bevægelse til at kunne bevæge sig til musikken eller gå tur i skoven mens du høre din yndlings podcast eller lydbog. Vælg dit næste headset ud fra egen behov.

  • Dyrker du aktiviteter der kræver bevægelse?
  • Vælg en størrelse der passer dig
  • Skal produktet være vandafvisende?
  • Høretelefoner med eller uden mikrofon?

Hvilken stil kører du?

Kører du i egen bil, offentlig trafik eller tager du cyklen på job og rundt i byen og naturens omgivelser. Hvad du vælger kan være med til at sætte din stil. Er du til biler og elsker lyden af en motor eller miljøbevidst og hellere tager jernhesten, bussen eller toget. Andre køre den sunde livsstil og tager cyklen for egen vindings skyld. Måske du vælger bilen og køre ud for at opleve naturlige omgivelser udenfor nærområdet.

Find din egen moderne stil

Gennem ens opvækst, smag og person danner man sin egen stil. Denne stil er måske sammensatte bidder af forskellige stilarter fordi ens smag er faldet på et bestemt mærke eller design. Nutidens mode gør dette muligt i og med at moden i dag består af mange forskellige stilarter. Er du den sporty type eller ønsker du et outfit som går godt til et par høje hæle. Det er blevet “lovligt” at have jeans og habitjakke mixet og tennisko til finere kjoler. Derfor er der frit spil for at sammensætte din egen moderne stil – som passer dig.

Moderne stilarter

Din helt egen stil kan være moderne selvom du ikke følger moden i og med nutidens mode er bred og mixet ud fra historiens trend.