DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

I takt med at vejret bliver bedre og bedre, nærmer vi os tiden for hyggelige stunder i haven og sommerfester. Der er ikke noget som en hyggelig sommeraften med dine gode venner. Hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af det og arrangere en sommerfest, kan du få tips til det her.

Find det perfekte sommeroutfit

Der er flere ting, der er vigtige at få styr på til sådan en fest, men bl.a. dit sommeroutfit skal selvfølgelig sidde lige i skabet. Når du skal vælge tøj til sådan en sommerfest, skal det være en perfekt kombination mellem afslappet og festligt. Det kan være en god idé med noget let sommertøj til tidligt på aftenen og en varm trøje til senere på aftenen.

Servér en lækker sommermenu

Det er rigtig lækkert med noget mad til sådan en sommerfest, men det er ikke sikkert, at du har lyst til at bruge en masse tid på det. Jo mere tid du bruger på det, desto mindre tid har du nemlig sammen med dine gæster. Derfor kan du f.eks. vælge at bestille mad ud af huset. På den måde kan du servere noget lækker sommermad for dine gæster, men uden at bruge flere timer i køkkenet.

Hos Lemenu.dk har de et bredt udvalg af både mad ud af huset, catering og frokostordninger.

Miks nogle friske velkomstdrinks

Det er slet ikke nødvendigt at lave velkomstdrinks til dine gæster, men hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af det, er det en lækker ting at gøre. Der er ingen, som ikke kan nyde sådan en kold drink på en sommerdag. Hvis du selv har en favoritdrink, kan du vælge at servere den. Ellers kan du søge inspiration på nettet til lækre og friske sommerdrinks, som både du og dine gæster vil nyde.