DEL
nygift par holder om hinanden

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Mange brudepar vælger at holde bryllupsfesten på et slot, og det er ikke uden grund. Her befinder man sig nemlig i de skønneste omgivelser, som sætter rammen om en ægte kærlighedsfest. Hvis I overvejer at tilbringe jeres store dag på et slot – eller måske allerede har besluttet jer for at gøre det – kan I her få inspiration til, hvordan I holder det perfekte slotsbryllup.

Behøver ikke være storslået

Når det kommer til slotsbryllupper, er det vigtigt at få på plads, at det ikke nødvendigvis er en storslået fest med en kilometerlang gæsteliste. Mange slotsbryllupper er store og ekstraordinære, fordi brudeparret ønsker det, men det kan også være mere intimt og afdæmpet. Derfor skal I altså ikke afskrive muligheden, fordi I ønsker en mindre fest – tværtimod er et mindre og intimt bryllup meget romantisk at holde på et slot.

Udnyt de eventyrlige omgivelser

Det måske mest fantastiske ved at holde et slotsbryllup er rammerne. Slotte byder på romantiske og eventyrlige omgivelser, og de skal selvfølgelig nydes af både jer og jeres gæster. Hold festen i et rummeligt og historiepræget lokale, eller i slotshaven hvis temperaturen og vejret er til det. Husk at få taget en masse billeder af både jer og jeres gæster i de smukke omgivelser.

Brug personalet

På det udvalgte slot møder I personale, der står klar til at hjælpe til med planlægningen af jeres store dag. I løbet af processen kan I drage stor nytte af deres erfaring og kreative ideer, som de med garanti gerne deler ud af. I forbindelse med planlægningen, er det vigtig at huske på, at det er jeres dag. Et bryllup skal være en dag, som I tænker tilbage på med varmer hjerter resten af livet. Derfor skal I ikke være bange for at komme med ønsker og forslag – I vil opleve, at personalet vil gøre alt, hvad de kan, for at imødekomme disse.