DEL
elsk din have

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

At have en lækker have og terrasse er noget af de mange mennesker gerne vil sørge for at have på plads i takt med at foråret nu er over os og vi så småt begynder at komme ind i varmere dage med mere sol og dermed også højere temperature. At nyde den sene aftensol udenfor er noget vi danskere elsker at gøre og man kan tydeligt se at rigtig mange andre også elsker at gøre det og det er måske det eneste tidspunkt på året hvor vi kan lade som om at vi bor lidt længere syd på end vi egentlig gør.

Men hvordan får man en have og en terrasse man kan nyde til det fulde og som man aldrig blive træt af? Oftest kræver det jo en god gang solskin men der er også mange ting du selv kan gøre som husejer for at din egen terrasse bliver lækker at være i

For det første skal du sørge for at den vender rigtigt. Det vil sige at den skal vende rigtigt i forhold til hvordan solen bevæger sig over himlen. Den skal kunne være i stand til at være god på alle tidspunkt af dagen, om dagen vil man gerne have fuldt udbytte af solen når man soler sig og om aftenen vil man helst ikke have den lave sol lige i hovedet så man ikke kan se noget.

Derudover så kræver det selvfølgelig også at du bruger ordenlige materialer når du skal bygge din terrasse, det kunne f.eks. være at du vil bruge havefliser som disse for at sikre at du har noget der holder og som er nemt at vedligeholde. Det kan nemlig også dræne meget energi hvis du skal bruge alle dine weekender på at vedligeholde din terrasse i stedet for at holde fri med en god bog