DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Julen er lige om hjørnet, og hvis du ellers er den velforberedte type, er har styr på tingene, har du naturligvis forlængst købt dine gaver, og skal ikke tænke mere på det før næste år. Men hvis du er som de fleste andre, så mangler du stadig at købe langt de fleste gaver, og der er en god chance for at en af dem du mangler er din din kæreste eller kone.

Der er mange mænd, der er tilbøjelige til at gå efter de helt sikre kort, når de skal finde en gave til deres bedre halvdel. I rigtig mange tilfælde ender det med parfume, smykker og undertøj, og det er der bestemt heller ikke noget som helst galt med, der er jo en grund til at disse betegnes som klassikere.

Hvis du gerne vil score lidt ekstra point, så træd lidt uden for hvad du plejer, når du skal købe gave. Udover at det nok vil overraske hende, at du pludselig har købt noget andet end du plejer, vil hun uden tvivl også blive ekstra glad fordi det viser, at du ikke bare har handlet på rutinen, men rent faktisk har gjort en ekstra indsats for at finde det helt rigtige til hende.

Kvinder elsker tasker

Ovenstående kan lyde som en voldsom kliche og være meget stereotypt, men ikke desto mindre, så er der altså rigtig mange kvinder, der er vilde med tasker, og derfor er det også et virkeligt godt valg, hvis du skal købe en gave.

Det helt store spørgsmål er naturligvis hvilken taske du skal vælge. Her spillet budgettet selvfølgelig en rolle, da tasker kan koste alt mellem 100 og 100.000 kroner. Et rigtig godt valg er typisk Marc Jacobs tasker (du finder et godt udvalg her). Det er et mærke der på mange måder er et rimeligt sikkert valg.

Marc Jacobs er et stilsikkert brand, der er kendt for sin høje kvalitet og sit lækre design, og det er derfor også noget man sjældent går galt i byen med, samtidig er prisen på et niveau, hvor mange stadig kan være med.