DEL
Stuklister

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Er du i gang med at renovere din lejlighed? Eller trænger du bare til at pifte din lejlighed lidt op? I så fald er stuklister svaret på, hvordan du skal give din lejlighed nyt liv. Stuklister kan give en lejlighed et helt nyt liv, et helt nyt udtryk og en utrolig smuk finish. Stuklisterne kan gøre en enorm forskel i ethvert rum, og derfor er de et rigtig godt valg i ethvert hjem.

Stuklister har to forskellige funktioner: de kan enten give et rum et klassisk udtryk, eller de kan tilføje en charmerende og hyggelig stemning. Stuklister kan fås i 2 forskellige materialer, som har hver deres karakteristika i forhold til stil og anvendelse. Begge typer stuklister er utrolig nemme at sætte op, og derfor kan du roligt kaste dig ud i at opsætte dine stuklister på egen hånd.

Stuklister i polystyren

Stuklister i dette materiale kaldes i daglig tale også for flamingostuklister. Denne type lister er lavet af et opskummet flamingomateriale i en rigtig god og solid kvalitet. Hvis du skal købe flamingostuklister, skal du passe på med at købe dem alt for billigt i et byggemarked. Du kan risikere at de smuldrer, og så kan de ikke bruges. Hvis du sørger for at købe stuklister i nomastyl flamingo, er du sikret stuklister i god og solid kvalitet. Listerne er hvidmalede fra fabrikken, og hermed er de klar til at blive sat op når du har købt dem. Flamingostuklister er fleksible og lette at arbejde med, og du kan sagtens sætte dem op på egen hånd. De laves dog ikke med avancerede udskæringer, hvis du ønsker dette.

Stuklister i polyurethan

Denne type stukliste er det rette valg, hvis du ønsker stuklister med udskæringer eller mønstre. Disse lister er lavet af hårdt skummateriale, og derfor er listerne slagfaste og mulige at lave en masse flotte udskæringer i. Listerne er ligeledes lette at save i, og den høje kvalitet gør, at du kan lave et flot snit. Stuklister i dette materiale kan tilbyde dig flotte udskæringer som eksempelvis buer, blomster, trappetrin eller tunger, så du kan få lige præcis det udtryk i hjemmet, som du ønsker. Du kan købe dine nye stuklister her.