DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Er dit soveværelse gået hen og blevet kedeligt i udtrykket? Der kan være flere grunde til, at du har lyst til at friske dit soveværelse op – måske er du vokset fra plakaterne af dit yndlingsband, som hænger på væggen, eller også trænger gardinerne til at blive udskiftet. Uanset hvad, så er der altså mange måder at give dit soveværelse et nyt udtryk på. Læs med videre og lad dig inspirere af følgende 3 løsninger, der på ingen tid giver dit soveværelse et splinternyt udtryk.

En sengegavl er nøglen til et romantisk og klassisk udtryk

Kunne du godt tænke dig en romantisk og klassisk stemning i soveværelset, så bør du overveje at anskaffe dig en sengegavl. Det er med til at give din seng et nyt, flot look, uden at du skal på jagt efter en ny seng. Endnu et plus ved en sengegavl er, at den kan benyttes som ryglæn. Det er praktisk, hvis du for eksempel sidder i sengen med en god bog og en kop varm te.

Brug farver til at sætte prikken over i’et

Det er utrolig let at friske soveværelset op ved at bruge farver. Du kan få farve ind i soveværelset på mange måder, herunder:

  • Farverigt pynt på væggene
  • Sengetøj i et flot mønster eller farve
  • Giv væggene en klat maling – selv en neutral grå eller brun farve på én eller flere vægge kan bringe rummet til helt nye højder.
  • Placér pynt på væggene

Er væggene tomme i soveværelset, så er det på tide at hænge pynt op på dem. Du kan finde rigtig mange fine plakater eller malerier på nettet, som kan pryde dine vægge. Pynt og nips i soveværelset er med til at skabe en hjemlig og rar følelse, hvilket skaber gode betingelser for en god nattesøvn.