DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er intet mindre end fantastisk, når den danske sommersol danser på himlen og vi kan nyde dens varme stråler udendørs. Om dagen foregår den slags ofte ved stranden eller i parken eller haven. Om aftenen vil mange husejere dog søge samme sted hen: nemlig til deres terrasse, hvorfor der kan grilles, spises god mad og nydes selskab fra familie og venner. Dén slags aftener kan der aldrig blive for mange af – men desværre er der ofte for få.

For sommersolen danser IKKE altid på himlen. Betyder det, at den gode grillmad skal pakkes sammen og gemmes? Nej, der findes løsninger til problemet.

Pavilloner: det hemmelige våben til mere udendørs kvalitetstid

De fleste kender party-pavillonen fra havefester. Her er der ofte investeret i en lidt billigere model, som kan skærme i tilfælde af regn. Dette er dog langt fra den eneste form for pavillon, der kan bruges – og pynte! – i haven.

I de senere år er der sket en stor stigning i salget af pavilloner til haven. Der findes mange forskellige typer – lige fra havepavillonen med dens mere ’udestue’-agtige anvendelse til den hyggelig pavillon til sene grillaftener.

Dertil findes der deciderede grillpavilloner, som fungerer som læ for regnen, så der kan etableres et fast grillområde eller udekøkken udendørs. Modsat en havepavillon er denne type ikke dækket til med sider, eftersom der naturligvis skal være mulighed for at røgen slipper let ud.

Designet er op til dig

De mange forskellige typer af pavilloner findes i næsten lige så mange designmuligheder! Der findes både mere klassiske typer med metalramme og glas, men også andre typer, hvor det f.eks. er træ, som er det gennemgående element.

Der findes desuden store variationer i forhold til f.eks. om der er sider på eller ej. Dette skal naturligvis besluttes ud fra det behov, som den skal dække.

De mange muligheder og pavillonens faste type, giver dig selvfølgelig også mulighed for at tænke i indretning med havemøbler, serveringsvogne, puder, plaider, pynt og meget mere.

Alt i alt sikrer det dig et helt nyt opholdssted, som skærmer selv når vejret viser sig fra sin kedelige side. De mange ekstra timer, der kan bruges i haven, og det flotte design gør det til en oplagt mulighed at supplere hjemmet med en flot pavillon til haven eller terrassen.