DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det, der ikke kan ses, findes ikke. Det er noget, mange gerne vil leve efter. Vi ved godt, at det er forkert, men du kender det garanteret godt – hvis alt rodet er gemt i skabe og skuffer, og overfladen samtidig ser ren og ryddelig ud, så føles det ikke som om, det egentlig roder. Det gør sig gældende indendørs såvel som udendørs. Udendørs er det formentlig ikke tøj og opvask, der ligger og flyder, men derimod alt fra haveredskaber til børnenes legetøj.

Børnene har måske et legehus, hvor deres ting bliver gemt væk. Et legehus er godt, fordi det fungerer både som en del af legen og som opbevaring. Men river, trillebør og havemøbler bliver jo ikke ligefrem opbevaret der. Her kan du til gengæld få gavn af et redskabsskur. Hvis du sætter dine havemøbler i ly af kulde og fugt i løbet af vinteren, er det rart at have et godt sted med tag over, man kan opbevare det, ligesom dine haveredskaber klart har bedst af at stå i tørvejr.

Skal passe til haven

Der er naturligvis stor forskel på, hvor meget man har plads til, alt efter hvilken type have man har. Nogle bor i et mindre slot og har nærmest en park som have, og her er der naturligvis god plads til et stort redskabsskur i et hjørne af haven, men har du en smal, lille have, er det måske bedre, hvis det bliver noget mindre og mere diskret, I får sat op.

Et redskabsskur kan enten være i metal af en art, som både er let og relativt at sætte op, ligesom det er vedligeholdelsesfrit. Det kræver stort set ingenting at have stående. Hvis I vil gå lidt videre, kan man også vælge at bygge et skur i træ. Det er mere krævende og skal males og vedligeholdes, men det ser godt ud.