DEL
pricepusher.eu
pricepusher.eu

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Mobilkrigen er på sit højeste, både mellem producenter som Apple og Samsung, men også blandt styresystemer som iOS og Android. Android har de seneste par år taget store markedsandele fra iOS – både herhjemme, men også i USA, Kina og generelt i Europa. Det skyldes blandt andet billigere telefoner, men absolut også den funktionelle del på Android mobilerne. Få et bud på hvilken telefon du skal vælge, hvis du have en telefon med nice style.

Tilbage i maj måned havde Apple for første gang i 53. kvartaler en nedgang i kvartalsregnskabet, bevares, Apple tjener stadig masser af penge, men mobilkrigen med Samsung, og den omstridte sag omkring at Apple skulle låse en massemorders iPhone op, for at fremskaffe fortrolige oplysninger. Det har taget hårdt på Apple, og en masse negative omtale i medierne. Alligevel udkom Apple med den bedste iPhone nogensinde, og forventninger til salget har aldrig været større.

Ligeledes har Samsung også haft ekstrem modvind, med deres sag omkring Galaxy Note 7, som har vist sig at kunne gå i brand i lommen på folk. Flere flyselskaber har nægtet folk at tage deres Galaxy Note 7 med ombord på flyet og det har haft store konsekvenser for Samsung. Al produktion af Galaxy Note 7 blev sat i bero, og flere modeller blev trukket tilbage. Efter den store shitstrom omkring Note 7, har folket endnu større forventninger til den kommende Galaxy 8. Den skulle efter sigende blive lanceret til tech messen i Barcelona til februar 2017. Hvis du skal vælge en mobil med nicestyle, vil vi anbefale enten iPhone 7 eller vente på Galaxy 8. Priserne vil blive offentliggjort lige efter lanceringen. Mobilpriser på Samsung uden mobilabonnement, og Apples iPhone 7 vil kunne findes på diverse prissammenligningstjenester, hvor det vil være et overskueligt billede over de billigste priser, fra de forskellige udbydere.

De store giganter er presset, så der er god mulighed for at finde en telefon med nicestyle, og få valuta for pengene!

DEL
Næste artikelFå et nice hjemmekontor