DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Mangler du en god gave til din kæreste, så er smykker næsten altid et hit. Smykker kan for mange godt symbolisere, at man er kommet til et bestemt sted i forholdet, men sådan behøver det bestemt ikke at være.
Faktisk er smykker en perfekt gaveide, uanset hvor længe I har været sammen, om det er til jul, fødselsdag, valentin eller “bare-fordi”.
Det behøver ikke at være diamantøreringe eller “den ring” du køber, selv om du køber en ring.
Bare hold det enkelt, og læs med her hvor du får 4 gode råd til, hvordan du vælger det rette smykke.

Hold det simpelt

Når du bare vil gøre din kæreste glad, og vise hende at du har tænkt på hende, så sørg for at holde det simpelt, og kast dig ikke ud i noget vildt og dyrt.
Giv hende et par søde guldøreringe hun kan bruge til hverdag, et tyndt armbånd, eller et lille vedhæng til en halskæde hun måske allerede har. På den måde sender du ikke andre signaler, end det du havde tænkt. Kun en kærlig tanke.

Vælg materiale

Når du tænker smykker, så tænker du måske guld eller sølv, da det selvfølgelig skal være i orden, men der findes faktisk også rigtig mange flotte smykker i læder, stål eller porcelæn. Vil du ikke symbolisere for meget med guld og sølv, så kan du med fordel også vælge et smykke i et mindre eksklusivt materiale.

Læg mærke til hvad hun kan lide

Har din kæreste i forvejen en del smykker, så kan det være en god ide at læne sig op af hvad du ved hun kan lide. Læg mærke til hvad hun går med til hverdag og hvad hun går med til fest.
Er der en bestemt farve hun foretrækker, kan hun godt lide store smykker eller mere diskrete.
Er hun mest til sølv eller et andet materiale. Hvis du vil være sikker i dit valg af smykke, så lad være med at afvige for meget i forhold til hvad hun allerede har.

Spørg om hjælp

Vær ikke bleg for at spørge om hjælp hvis du er på bar bund. Din kæreste har helt sikkert et par veninder, en mor, eller en anden person i hendes liv der ved, hvad hun elsker, og som kender hendes stil.
Personalet i smykkebutikker er også gode til at hjælpe, og der er ingen skam i at spørge, når det handler om at vælge den helt rigtige gave.