DEL
telepristjek.dk/telefoner-priser/

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Når familien skal have nye telefoner, kan det være en rigtig stor udgift, for en familie på 4 eller 5 stykker. Men det er ofte mange muligheder for at få en del rabat, både på abonnementerne, men også på telefonerne. Læs med her i artiklen.

Mange store teleselskaber reklamere med diverse rabatter ved købet af en ny telefon, og der kan faktisk være mange penge at hente. Udover en her-og-nu rabat på telefonens pris, ved at tegne et abonnement, er det også store rabatter ved at samle abonnementerne ved en ejer.

Både Telia, TDC og Telenor giver en del samlerabat, her får du informationerne:

Telia – Ved Telia findes der ikke som sådan et familieabonnement. Men et slags ekstranummer til et eksisterende abonnement. Køber du for eksempel abonnementet 4Sure Premium med fri tale og 10 GB data, koster det 199 kr., så kan man tilkøbe en ekstra bruger på dette abonnement for 99 kr. Man får naturligvis hvert sit mobilnummer, men deler indenholdet af abonnementet, som data, tale og sms. abonnementet indeholder fri Sms/mms og tale, så det er de 10 GB data

TDC – Ved TDC fungere rabatten ved at det første abonnement koster fuld pris, f.eks. 199 kr. for 8 GB data, fri tale og sms. Derefter koster de efterfølgende abonnementer 119 kr., og i kan få helt op til 40 GB data, fri tale og fri sms. Derudover er der en lang række fordele i form af tillægstjenester, som 3 underholdningstjenester, musik og tv-serier og film til roaming.

Telenor – Mobilabonnementet ved Telenor med 10 GB data koster 199 kroner for første abonnent, 149 kroner for næste og 99 kroner for familiemedlem 3-5. Ligesom ved TDC er der en lang række fordele med et familieabonnement, bl.a. Microsoft Office og alle 356 fordele som følger med. 1 TB lagerplads i skyen på OneDrive og gratis låne mobil, ved skade. Familie abonnementet ved telenor kaldes Fri+ familie.

Hvis i er en familie på 4, findes de bedste priser og tilbud iphone, med familierabat findes ved Telenor med deres Fri+ familie.