DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Rigtig mange mennesker døjer med, at der optræder alger på flader på evt. den private ejendom eller måske i virksomheden. Disse alger skal fjernes, og det skal selvfølgelig gøres på en sikker måde.

Alger

Alger er en fælles betegnelse for forskellige grupper af organismer, der typiske sætter sig på diverse overflader. De er som udgangspunkt opdelt i henholdsvis mikroalger og makroalger. Alger er en god ting for miljøet, hvor de har deres funktion. Men de kan være et problem for det visuelle omkring en ejendom. De fleste er enige om, at alger skal fjernes, for det ser ikke pænt ud på facaden, på fliser, og andre steder.

Behandling skal være miljøvenligt

Når du skal have fjernet dine alger, så er det vigtigt at du benytter dig af sikker algebehandling. Det er oplagt at få lavet algerens af en virksomhed som Glad Rens, der har stor rutine på området, kender alt lovgivning på området, og som kan sørge for ikke at belaste miljøet på en uhensigsmæssig måde.

Forskellige flader

Der er en lang række flader, som er oplagte at få renset for alger. Det bliver mere og mere udbredt både i private hjem, i børnehaver, i skoler og også i virksomheder, at få fjernet alger. Det er både på facader, på frister, på tage, på skilte, i terrasser og mange andre steder. Via en virksomhed som Glad Rens, så er det blandt andet muligt at få lavet en abonnementsløsning, der vil gøre at du ikke skal tænke mere over algerens, og overfladerne ikke hele tiden fremstår pæne. Det vil naturligvis blive gjort i en proces baseret på naturlige stoffer, så der ikke vil være nogen belastning af miljøet og samtidig vil alt lovgivning bliver overholdt. Det er blot at tage kontakt, og få indledt en dialog om den rette løsning.