DEL
inkpro.dk
inkpro.dk

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Flere og flere danskere er begyndt at have et par hjemmearbejdsdage om ugen, og derfor er et hjemmekontor nærmest en nødvendighed. Problemet med at indrette en hjemmekontor i de fleste hjem, skyldes pladsmangel. Men frygt ikke, mange møblerproducenter har i dag en løsning på problemet. Nemlig kombinations møbler. Det er altså et møbel, som kan bruges i flere henseener, og har flere kombinationer. På måde slipper du for at skulle sidde og være kreativ ved spisebordet.

Når kontoret skal indrettes, handler det om at være kreativ. Et hjemmeskontor behøver ikke fylde ret meget og kan nemt sættes op i stuen eller soveværelset. I dag findes der nemlig pæne borde som let og enkelt kan foldes sammen, når det ikke bliver brugt. Et såkaldt flatmate-bord, er et bord som ligner et skab når det er foldet sammen, og altså et fuldt funktionsdygtigt skrivebord når det er foldet ud. Når selvebordet foldes ud, er der automatisk installeret lys i det, så du ikke behøver en upraktisk lampe der bare står og fylder. Når dagen er omme og familien kommer hjem, lukkes kontoret ned, og stuen kan igen bruges som et almindeligt opholdsrum.

Smarte steder hvor et hjemmekontor kan installeres:

Under trappen – I et hus med trapper, bliver pladsen under trappen sjælden udnyttet. Derfor kan et skrivebord nemt installeres under trappen, hvor hylder og andet praktisk, kan sættes op så det passer ind

I gangen – I mange lejligheder findes en gennemgående gang, som oftes ikke bliver udnyttet. Her kunne man installere et fold-ud-bord, og udnytte gangens areal optimalt.

Hvad skal hjemmekontoret indeholde?

Mange ting foregår på en computer i dag, og de fleste benytter en bærbar både i fritiden og på jobbet. Hvis du benytter en bærbar computer, så gør dig selv den tjeneste at investere i eksternt tastatur og skræm. På den måde skabes der et bedre overblik, når arbejdet skal udføres. Køb en god printer, som ikke skal fyldes på med blæk konstant. Når printeren endelig skal fyldes op, skal blæk patroner købes online. Her er mange penge at spare i forhold til en fysisk elektronikbutik. Ofte koster blækpatronerne mindre end selve printeren og det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at fylde farve på printeren.