DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Er du typen, som nyder at pusle om et godt stykke kød til en lækker middag? Eller er du typen, som bare nyder at have en grøn stue eller altan? Så vil vi her præsentere to produkter, der gør netop disse aktiviteter i hjemmet meget hyggeligere! Hverdagen bliver nemt en tand sjovere, hvis udstyret er i orden – og med slagterkniv og plantestativer fra hhv. PMshop og ferm LIVING er du sikker på at få udstyr i topkvalitet.

Bøffens bedste ven

Et godt stykke kød skal behandles ordentligt. Teksturen og saftigheden skal bevares, så det er en fornøjelse for både dig selv og dine gæster at sætte tænderne i. Dette opnår du klart nemmest med en professionel slagterkniv. Bladet på kniven er formet specifikt til at skære og udbene større stykker kød. Almindelige køkkenknive, selvom de er nok så skarpe, har ikke et blad formet optimalt til behandling af kød. En slagterkniv har en mere fast ryg og svaj i bladet, der gør dig i stand til at bearbejde kødet, som du ønsker, og komme helt ind til benet. Derfor får du et klart bedre resultat med en slagterkniv fra PMshop. Du behøver tilmed ikke at være uddannet kok for at få glæde af en professionel slagterkniv. Enhver kan hurtigt tilegne sig evnerne, det kræves.

Behandler du kniven godt, behandler den kødet godt

Køber du en rigtig slagterkniv, så øger du både kvaliteten af udskæringerne og knivens levetid ved at slibe (eller stryge) kniven regelmæssigt. Hos PMshop kan du også finde strygestål i høj kvalitet, og de fås både til håndholdt brugt og til placering på bordpladen. Er du i tvivl om præcis, hvordan din kniv behandles eller håndteres bedst, så står PMshops personale klar til at guide dig.

At skulle anskaffe sig professionelt udstyr lyder altid frygteligt dyrt, men vi vil vove påstanden, at du bliver overrasket over, hvor mange og gode slagterknive fra anerkendte mærker, du kan få til rigtig fine priser.

Gør hverdagen lidt grønnere

Planter giver følelsen af liv i et hjem. Både metaforisk og bogstaveligt. Pift din hverdag op med enten levende eller kunstige planter – afhængigt af hvor meget tid du har til vanding og vedligeholdelse.

Hvis du også føler, at du kunne få noget ud af at have planter i stuen, så får du her give et forslag til, hvordan du kan opbevare dem. Meget få planter kan stå af sig selv, og har man planter indendørs, så vil man også gerne have, at de fremstår flot. Ferm LIVING har et bredt udvalg af stilfulde plantestativer til både små og store planter. De fås både til gulv, til hylder og vægge samt hængende fra loftet. Ferm LIVING gør, som med alle deres produkter, meget ud af at have et stilfuldt og elegant udvalg, der kan passe ind i stort set alle typer hjem. Farverne er milde og rene, og deres designs er diskrete, så stativerne kan sagtens stå uden at stuen kommer til at ligne en planteskole.