DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Sommeren står for døren, og vi glæder os alle til lune sommeraftner med bare ben og grill i haven. Men for at blive rigtig sommerklar, skal der lidt sommertøj ind i garderoben. Læs med her og få inspiration til årets sommerkøb.

Sommerlige blonder

Blonder er virkelig smukke og elegante. De fleste forbinder blonder med lange ærmer og vinterkollektioner, men blonder kan også være meget sommerlige. Du kan finde sommerens blondekjolerpå streetoffashion.dk. Få for eksempel fingrene i en smuk off-shoulder-kjole i en babylyserød tone, der er perfekt til sommerens festlige lejligheder. På siden finder du en masse smukke kjoler, der er perfekte til enhver anledning, hvad end du skal til bryllup, i byen, på café med veninderne eller bare vil gøre lidt ekstra ud af dig selv.
Derudover går man heller ikke helt galt i byen med en hvid T-shirt med blondedetaljer, der ligesom kjolen vil gå flot med en solgylden hud.

Pastelfarver

En ting, der bare må være en del af din sommergarderobe, er pastelfarver. Der er nærmest ikke noget mere sommerligt end pastelfarver, der ligesom blonderne går smukt til en gylden sommerhud. Heldigvis er det nemt at finde både kjoler, bukser og bluser i pastelfarver, så er der mange muligheder at vælge imellem. I 2018 er især gul, lilla og blå populære i modeverdenen.

Sommersko

Noget af det bedste ved sommeren er at skifte de lukkede, varme sko ud med sandaler. Sandaler er behagelige og dine fødder kan ånde i dem. Hvis du går efter et elegant look, kan du vælge et par med lidt hæl på – især kilehæle kan anbefales, hvis du skal gå meget i dem. Det er en god ide at lede efter dette års par sandaler allerede nu. På den måde undgår du, at de fleste modeller er udsolgt i din størrelse, og at du ender med et par, som egentlig ikke er dig.
Hvis du ikke er typen, der går i sandaler, kan du i stedet iføre dig et par hvide sneakers for at fuldende dit sommerlook.

Hatte

Rejser du mod varme og fjerne kyster i sommerferien? Så er en sommerhat virkelig en god investering! Den beskytter din hovedbund og dit ansigt mod solens stråler, og er samtidig så sød – især på billeder. Hvis du er lidt mere sporty, kan du tage en kasket på i stedet. Den har samme effekt, men beskytter dog ikke din nakke helt så meget som en solhat, så husk solcremen.