DEL
teleprisguide.dk

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Den 7/9 2016 udkom den nye iPhone, og fik navnet iPhone 7. Op til lanceringen var det stor tvivl om hvad telefonen ville komme til at hedde, da flere techfans havde opsnappet billeder er et af et screenshot som viste at telefonen skulle hedde “The new iPhone”. Det viste sig at det kun var rygter og at telefonen ved lanceringen blev præsenteret som iPhone 7. Sidenhen har Apple fået en del tæsk i medierne, da mange mener af designet ligner for meget den tidligere iPhone 6S. Læs med i artiklen og få overblikket over funktionerne for den nye iPhone 7 her.

Fordele ved iPhone 7

Nogle af de bedste funktionaliteter ved iPhone 7, er blandt andet at begge modellerne både iPhone 7 og iPhone 7 plus er blevet vandtætte. De er vandtætte ned til en dybde på en meter, i 30 minutter. En anden stor fordel er de forbedret specifikationer, som batteri, processer og kamera. På iPhone 7 plus har kameraet en ekstra fordel, nemlig 2 kamera i ét. De 2 kamera skyder som ét, med 12 MP og et vidvinkel- og teleobjektiv. Derudover har kameraet 2 x optisk zoom og helt op til 10 x digitalt zoom. En tredje ting, som der har været utrolig meget omtale omkring, er det manglende jackstik. Apple har fjernet jackstikket, og høretelefonerne har nu fået et lightning-stik, som gør det muligt at digitalisere lyden. Det både godt og ondt. Nu kan du ikke længere bruge headset med ledning, og oplade telefonen på samme tid, dog er lyden blevet forbedret gevaldigt. Det tyder på at Apple i fremtiden vil fokusere utrolig meget på trådløs lyd.

Udover funktionaliteterne er prisen også en overraskelse. Før i tiden har Apple været gode til at skrue priserne en tand op, det er dog ikke tilfældet denne gang. iPhone 7 koster ikke mere end iPhone 6S, da den blev lanceret.

Sammenlign priser og tilbud på iPhone uden abonnement på diverse prissammenligningstjenester. De større teleselskaber sælger også deres mobiler uden abonnement, men her er prisen ofte meget høj.