DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Skal du snart holde barnedåb for dit barn? Der er mange ting man skal overveje, når man inviterer sin familie og venner til dåbsfest. En af overvejelserne er, hvordan I vil pynte op til festen. Skal det være blåt eller lyserødt, skal der være et tema til festen? Uanset hvad I ønsker at pynte op med til jeres barnedåbsfest, er der mange måder man kan gennemføre temaet på.

 

Dåbens symbolske betydning

Når et barn bliver døbt ind i den kristne tro, bliver det velsignet af gud. Dåben er samtidig også et symbol på, at et lille menneske er kommet til verden og at barnet får sit borgerlige navn. Dåben er derfor en helt særlig dag, både for forældre og de nærmeste. Mange vælger derfor at holde en dåbsfest efter ceremonien, hvor barnet bliver fejret og får gaver.

 

Imponér jeres gæster med et gennemført tema

En gennemført dåbsfest med smuk festpynt og fuldendt borddækning, kan være medvirkende til, at festen aldrig bliver glemt af hverken jer, eller jeres gæster. Hos Amemory kan du både shoppe pynt og tilbehør til jeres barnedåbsfest. Her finder du festtilbehør som både er til drenge, piger og kønsneutralt tilbehør. Pyntet kan også være med til at pifte jeres borddækning op, hvis I gerne vil gøre noget mere ud af denne. Kig forbi Amemory og bliv inspireret.

 

Tilbehør til livets store fester

Har du en fødselsdag eller en anden fest lige rundt om hjørnet? Du kan også finde festtilbehør til mange andre anledninger. Dette kan for eksempel være til bryllup, konfirmation, fødselsdag, babyshower eller måske endda et gender reveal party? Mulighederne er mange hos Amemory. Du kan shoppe shoppe til højtider. Amemory har mange forskellige festartikler i temaet halloween. Så kan du nemt holde en (u)-hyggelig temafest, som dine nærmeste vil blive imponerede over.