DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Opbevaring i garage og skur – kan det betale sig? svaret her er ja. Der er nemlig rigtig mange fordele ved at opbevare dine ting og sager ved hjemme i et skur eller en garage frem for at bruge penge på at leje et depotrum. Du sparer en hel del penge og har altid tingene lige ved hånden, hvis du skal bruge dem. Derfor er det en rigtig god idé at bruge pladsen i et skur eller en garage til opbevaring, hvis du har den mulighed.

Tips til opbevaring i skuret

Hvis du ikke er sikker på, hvordan du skal opbevare dine ting og sager i skuret, får du her lidt tips. Der er nemlig flere ting, du skal være opmærksom på, hvis du vil have mest muligt ud af opbevaringen og holde dine ting i god stand.

  1. Hæng hylder op. Hvis du sætter hylder op i skuret, kan du udnytte pladsen derinde meget bedre end ved kun at bruge gulvpladsen.
  2. Placer ting du ofte bruger tæt på døren, mens andre ting, kan placeres bagerst i skuret.
  3. Brug mærkater på flyttekasser lignende, så du ved hvor alt er, og let kan finde det igen.

Hold skuret fri for fugt og dårlige lugte

Hvis du gerne vil sørge for at dine opbevarede genstande holder sig i god stand, er det vigtigt, at du undgår fugt i skuret. Her skal du overveje temperaturen og luftfugtigheden i skuret. Da fugt ofte kommer nede fra gulvet af, er det vigtigt, at du laver en god gulvbelægning. Det kan gøres med stabilgrus eller andet, så du sørger for at fugten ikke kommer ind i første omgang. På den måde kan du sikre, at der er tæt inde i skuret, så både temperatur og luftfugtighed holdes ved lige og dine ting ikke ødelægges.