DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Som ung skal man tage store beslutninger, der kommer til at påvirke ens liv på sigt, og det kan både være uoverskueligt og stressende. Derfor er der mange unge, der vælger at holde et eller flere sabbatår for at finde ud af, hvem man er, og hvad man vil med sit liv. Hvis du er en af dem, der ikke rigtigt kan finde ud af, om du skal ud og rejse, eller om du vil på højskole, så kan du herunder blive klogere på, hvorfor du bør tage et højskoleophold i dit sabbatår.

 

Bliv klogere på dig selv og andre

Som ung kan man føle, at man ved alt om alting, men sådan er det dog sjældent. Derfor kan det være meget lærerigt at tage på højskole, da man igennem opholdet ikke blot bliver klogere på sig selv men også på andre. Mange siger, at man får venner for livet, og det kan der være flere grunde til. På en højskole bor man typisk med én eller flere værelseskammerater, og man kan derfor være sikker på at komme hinanden ved. Derudover er fællesskabet også stærkt, hvilket blot understreges af de mange aktiviteter, man kan opleve på en højskole.

 

Få oplevelser for livet

Et højskoleophold er noget helt specielt, og vælger du at tage af sted, kan du være 100 % sikker på, at du kommer hjem med oplevelser for livet. Vælger du en højskole, der rejser meget, kan du opleve mange dele af verden, mens det også kan være lærerigt og udfordrende at vælge en højskole, der har fokus på idræt og sammenhold. ISI er en højskole, hvor gymnastik og motion er i højsædet. På www.isi.dk kan du læse meget mere om højskolen for at få et indtryk af skolen og for at blive klogere på, om højskole overhovedet er noget for dig.