DEL
barbermaskine

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vi nærmer os den tid på året, som de fleste vil kategorisere som kaos: Julen. Julegaveræset er allerede startet for dem, der ikke kan overskue at være sent ude. Hvis du har en kæreste, kender du måske til dilemmaet omkring, at du flere gange har spurgt ham, hvad han ønsker sig, og han svarer fortsat, at han ikke rigtig ønsker sig noget. Her er et par tips til den perfekte julegave.

Gaver til udseendet

En gave du aldrig går galt i byen med, er ting han kan få gavn af i hverdagen. Det betyder, at han som udgangspunkt altid kan bruge ting såsom en barbermaskine, en trimmer eller en god voks til håret. Du kan blandt andet finde en smart barbermaskine her. Hvis din kæreste går op i sin barbering eller i sit skæg, kan du med fordel overveje at købe et oldschool barbersæt, der indeholder skraber, børste, kam og stativ. Hvis du vil gøre sættet mere personligt, kan du for eksempel få indgraveret hans initialer på stativet. Selvom du måske tænker, at det er kedeligt at give ham de sokker, han altid snakker om, at han ønsker sig, så er det noget, han uden tvivl vil blive glad for. Du kan altid supplere med en lækker skjorte.

Oplevelsesgaver

Hvis du oplever, at det er svært at finde en gave til kæresten, fordi han som udgangspunkt har alt det, han har brug for, er det altid en god idé at købe en oplevelsesgave. Når det kommer til oplevelsesgaver, er der rigtig mange valgmuligheder. Du kan for eksempel invitere på fin restaurant, en tur i biografen, whiskeysmagning eller en helikoptertur. Mulighederne er mange, og det er vigtigt, at du finder en oplevelse, som din kæreste vil blive glad for. Hvis du har lyst til at give ham en gave, du også selv får noget ud af, kan du for eksempel invitere ham på et spa- eller weekendophold.