DEL
Gave

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis du har en kæreste, kender du helt sikkert til det helt store problem, som vender tilbage hver eneste jul og fødselsdag: han ønsker sig ikke rigtig noget, og du kan ikke finde på noget særligt at give ham. Og hvis han endelige har fundet et par ting til ønskelisten, er det enten utjekket tøj eller noget til boligen, der fuldstændig ville ødelægge din lækre indretning.

Frygt ej! Vi har løsningen.

Her har vi nemlig samlet 3 bud på lækre gaver til ham, som du kan købe til manden i dit liv – og glæde dig over at se hver dag.

En lille, lækker højtaler

De fleste mænd har et sæt højtalere, som de bare ikke vil af med. De højtalere er de eneste, der kan spille ordentligt, og ”der laver dem bare ikke sådan længere”. Ofte er disse kære højtalere dog forfærdeligt grimme, og det er kommet så langt, at alle par efterhånden kender højtalerdiskussionen. For lidt tid siden nåede dilemmaet endda helt til Mads og Monopolet.

Heldigvis er der råd for sagen. I dag er det nemlig muligt at få virkelig gode højtalere, som både er små og lækre at se på. Kreafunk laver for eksempel rigtig lækre højtalere i stilrent design, som nemt kan kobles op til mobilen.

Eksklusive glas

Mange mænd nyder et glas vin om aftenen eller en whisky ved særlige lejligheder, og her kan du virkelig vinde på indretningssiden, hvis du vælger rigtigt.

Frederik Bagger laver nogle virkeligt lækre glas, og crispy-serien er en designmæssig perle, som i sig selv pynter i hjemmet. Vælger du et lidt større glas som eightball-glasset, kan det også bruges til at servere Insta-worthy smoothies og lækre desserter i.

Popcornmaskine

Alle elsker popcorn – og det gør du sikkert også. Derfor er en popcornmaskine et køb, som kommer jer begge til gode, og de fås efterhånden i nogle virkelige flotte designs. Hvis den klassiske biograf-stil, som er meget in lige nu, ikke lige er dig, har Nicolas Vahé også lavet et lækkert og tidløst popcorn-sæt. Sættet indeholder en popcorngryde, popcorn og naturligvis lækkert krydderi i ægte Vahé-stil.