DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Står du og skal opdatere badeværelset – eller måske skal du til at indrette et badeværelse helt fra bunden? Vi har her samlet de største trends på badeværelset for 2020, så du kan få en masse inspiration og gode ideer til indretningen af dit badeværelse.

 

Luk naturen ind

Den naturlige indretning er generelt populært i den moderne boligindretning i år – og badeværelset er absolut ingen undtagelse. Det handler i høj grad om at lukke naturen mere ind i hjemmet, og det kan gøres på mange forskellige måder. Du kan for eksempel inddrage nogle lækre naturmaterialer og naturfarver i badeværelset for at skabe en god stemning af ro og velvære. I forhold til materialer kan du med god samvittighed vælge marmor og stenfliser – og så kan du også fint inddrage træelementer som for eksempel en væg beklædt med træ, en bordplade i træ eller knager af træ. Sidst men ikke mindst kan du også med fordel inddrage planter i badeværelsesindretningen.

 

Modige farvevalg

Den danske indretningsstil kan generelt defineres som en mere minimalistisk indretningsstil, hvor fokus generelt er på sort, hvid og grå. I år er fokus dog mere på farverne – flere og flere tør at tage farverne til sig, og det er hovedsageligt pastelfarverne, der dominerer. De kan bruges på både møbler, tæpper, fliser og som vægfarver for at give badeværelset et modigere udtryk. Specielt farverige og mønstrede fliser er en trend helt i sig selv. Fliser fås i et utal af mønstre, farver og designs, så der findes helt sikkert noget for enhver smag.

 

Kvalitet frem for kvantitet

Badeværelset er det sidste rum, hvor vi kan være alene – og det er her, vi både starter og slutter dagen samt tager en pause i løbet af dagen. Det er derfor vigtigt, at badeværelset får os til at føle os godt tilpas. Badeværelset skal være et behageligt sted at opholde sig, og så skal det være langtidsholdbart – og det betyder, at vi netop i forhold til badeværelset prioriterer kvalitet frem for kvantitet.

 

Hvis du har brug for rådgivning omkring et nyt badeværelse, så kan du altid kontakte ML Murerservice i Vejle. De kan lave et nyt badeværelse lige efter dine ønsker.