DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Er du blevet træt af din indretning og mangler du nye ideer til, hvad du kan ændre? Der er selvfølgelig mange muligheder – specielt når du ejer dit eget hus, men her har vi samlet nogle af de største indretningstrends, der findes lige nu. Læs med og få nogle gode ideer til din egen indretning.

 

Asiatisk inspireret indretning

Japandi hedder det, når du kombinerer den nordiske stils modernitet og enkelthed med den japanske indretnings elegance – og den er blevet mere og mere populær i den seneste tid. Denne trend indeholder enkle, praktiske og minimalistiske møbler med underspillet raffinement, som er kendt fra den japanske indretning kombineret med enkeltheden i det nordiske design. I Japandi hersker træ, neutrale farver og lave funktionelle møbler – og det skaber en varm og indbydende stemning. Husk dog at krydre hjemmet med personlige genstande også!

 

Den naturlige indretning

Der er i dag stor efterspørgsel på naturlige møbler og pynteting. Der er her tale om træ, plantefiber og sten. Det er uden tvivl en del af den ansvarlige forbruger-bevægelse, hvor vi er begyndt at lede efter bæredygtige materialer til vores indretning frem for al den plastik, vi normalt ser. I den naturlige indretning spiller planker en stor rolle, både i deres fysiske form, men også på billeder. Specielt er krydderurterne blevet populære, fordi vi gerne vil dyrke vores egne råvarer på trods af livet i byen.

 

Indretning med microcement

Microcement er blevet meget populært og har faktisk været det i et stykke tid. Microcement passer nemlig perfekt ind i den minimalistiske danske indretning – og det er samtidig også en af de nemmeste måder at foretage ændringer på i hjemmet. Microcement kræver nemlig ikke, at du skal fjerne en masse af det eksisterende. Det kan nemlig lægges på de fleste overflader, uanset om der er tale om klinker på badeværelset, træbordpladen i stuen eller gipspladerne på væggen. Med microcement kan du også helt selv vælge både farve og struktur, så du kan tilpasse det den øvrige indretning. Hvis du gerne vil vide mere om, hvad microcement alt kan bruges til, så kan du læse meget mere om microcement lige her: https://epoxy-design.dk/microcement-gulve/