DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Er du træt af dit hår og har du brug for fornyelse? Måske har du længe villet forbi frisøren og prøve noget nyt, men du har holdt dig tilbage, fordi du ikke ved, hvad du gerne vil have lavet? Frygt ej! Vi har her samlet en masse trends for 2020, der passer til alverdens hårtyper, så du får en masse inspiration til, hvordan du kan forny dit hår. Læs med her og så er du klar til at bestille tid ved frisøren allerede i dag.

 

Den bløde page

Page frisuren har været in i stykke tid, men nu er den in med et tvist. Pagen skal nemlig ikke længere være super skarp og kort. Nu skal den være blødere. Den skal have bløde kanter og være lidt mere groet ud. Du kan sagtens have pagehår, når du har hår til skuldrene. Der er ikke længere behov for at klippe helt op til hagen eller endnu længere. Den bløde page er på samme tid elegang og casual, så du kan have håret hængende både til hverdag og til fest.

 

Curtain bangs

Curtain bangs er – som navnet antyder – pandehår, men ikke det klassiske pandehår, som går lige over dine øjnebryn. Curtain bangs er nemlig en længere version af det klassiske pandehår, som giver dig illusionen af at have pandehår ved at have kortere hår foran, men det kræver ikke en tur forbi frisøren hver anden uge for at få det klippet til igen. Curtain bangs er nemlig per definition et længere og mere pjusket form for pandehår – og så passer det faktisk til stort set alle ansigter og alle hårtyper.

 

Langt hår

Langt hår er endnu engang in! Der skal være masser af længde i håret, men hvis du sidder med kort hår lige nu, skal du ikke være ked af det. Det lange hår kan nemlig sagtens skabes med extensions!

 

Pixie cut

Der er både langt og kort hår på programmet i 2020. Den berømte pixie cut er nemlig også iblandt de største hårtrends i år. Så hvis du er mere til den nemme korte hår frem for det lange hår, så er der også noget for dig. En pixie er nemlig det helt korte hår, som kræver minimal styling – det kræver dog en tur til frisøren lidt oftere end hvis du har langt hår for at holde frisuren ved lige.

 

Har du fået nogle gode ideer til din nye frisure? Book tid hos denne damefrisør i Kolding og få dit drømmehår allerede i dag!