DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Mange er begyndt at gå op i at have den helt rigtige boligindretning og at være med på den nyeste dille. Dette gælder ikke mindst i året 2020. Skal du selv til at nyindrette din bolig? Hvis man ikke er den største boligentusiast, kan det være svært at følge med, da trendsne hele tiden skifter. Der er både fokus på bestemte farver og materialer for ikke at tale om stilen, som får det hele til at hænge sammen. Da nogle af disse trends har meget specifikke krav, kan du gå på nettet for at finde nye møbler og bestille dem hjem. Her kan du f.eks. finde din helt nye sofa.

De 5 tendenser

Hvis du ikke har helt styr på det, var 2019 året domineret af pastel- og jordfarver. I 2020 er der dog hele 5 specielle tendenser, som er store og udbredte:

  • Materialer: I år er materialerne skiftet endnu en gang. Moden er gået fra velour til plys. Plys giver en rolig og afstressende følelse, som de seneste par år har været i centrum.

  • Form: Der er tidligere set tendenser, hvor møblerne skulle være skarpe og perfekte. Det er dog ændret helt i år. Her er der nemlig sat fokus på møbler med et rustikt og uperfekt udseende. For at få dette look bestræbes uforarbejdede materialer meget hvor naturlige fejl, som ikke passer ind, bliver værdsat.

  • Nuance: Beige bliver fremtrædende i 2020. Dette hænger sammen med, at beige kan bidrage til et blødt og afslappet look.

  • Farve: For at få noget kontrast ind i indretningen har den skarpe og iøjnefaldende rustrøde farve fået en plads i 2020. Dette kan skabe noget kant i de ellers blød og afslappede omgivelser.

  • Rum: Udendørsarealer vil i år blive sat meget i fokus. Møbler, som ligner indendørsmøbler, vil stå udenfor og skabe en hyggelig stemning.