DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Nu da vi befinder os midt i maj og temperaturen for det meste ligger i det leje man nyder bedst, når man sidder udenfor i en god havestol med musik i ørene og en god bog, så er det tegn på at sommeren nærmer sig med hastige skridt. Sommeren er selvfølgelig for de fleste en tid hvor alle de langærmede t-shirts og lange bukser bliver lagt bagerst på hylden og de kortærmede t-shirts og alle ens shorts bliver fundet frem. Dette er bestemt også til at forstå, da det kan blive alt for varmt når temperaturen rammer de 20 grader, og man alligevel vælger at rende rundt i sit vinteroutfit. Men hvis man vælger de rette jeans, så passer faktisk rigtigt godt ind i sommeren år 2018.

Lette jeans

Selvom man måske har de fedeste jeans i skabet som måske tilhøre den tunge ende, så skal man måske gemme dem til efteråret eller blot tage dem på når temperaturen falder om aftenen. Det kan nemlig være svært for alle at ignorere den varme man bliver udsat for i disse dage. Man kan dog godt vælge de lange jeans, hvis blot man vælger dem som er produceret i et let materiale og som måske sidder lidt løst, så man kan få frisk luft til benene.  

Hullede jeans

Der er mange som mener at hullede jeans er utroligt fjollede, da de ikke holder så længe, og man jo teknisk set selv kunne have lavet hullerne, men faktum er at de er smarte. De er især smarte her i de varme måneder, da man får ekstra luft ind til de svedige ben.

Lyse jeans

Når det kommer til farver, så indbyder de lyser måneder til de lysere farver, når man skal vælge tøj. Her kan der være tale om den lyse denimfarve, eller man kan vælge en mere farverig mulighed som grøn, rød eller gul. Ellers går man aldrig galt i byen med sort.